Combina care schimbă regulile recoltării 

 

Alaturați-vă revoluției MF IDEAL

Este un moment plin de satisfacție când priviți culturile coapte și știți că puteți trece la recoltare. Totul depinde de dumneavoastră și de combină pentru a valorifica toate acele luni de muncă într-un venit profitabil.

Proiectată pentru ferme arabile la scara larga și prestatori de servicii, MF IDEAL este completă, conectată, cu caracteristici noi unice, ce excelează în orice zonă și oferă calitate înaltă de boabe și paie, productivitate mare, funcționare ultra-rapidă, confort remarcabil al șoferului, plus eficiență și control total.

Acum MF IDEALdrive opțional asigură chiar mai mult confort și o mai mare eficiență de lucru. Volanul convențional este înlocuit cu joystick-ul de direcție - IdealDrive pentru o manevrare fără efort, viraje rapide la capăt de rând și o vedere neîngrădită a hederului.


Boabe și paie la o calitate excepțională

Rotoarele cu compresie scăzută, extra-lungi, de la MF IDEAL, procesează delicat cultura evitând deteriorarea boabelor și lăsând paiele într-o stare excelentă.

Sistemul Dual Helix (rotoare duble) de la MF IDEAL 8 și MF IDEAL 9 se bucură de una din cele mai mari suprafețe disponibile ale contrabătătorului principal – mare de 1,66 m². Chiar la viteze de lucru mari și în culturi cu producție mare pierderile de boabe rămân scăzute, așa că cele mai multe ajung în buncăr.

Acțiunea delicată separă bobul de pe paie cu o deteriorare minimă, pentru a livra un bob curat, de calitate superioară.

 

Ușurință în utilizare

Noua funcție de autoreglare opțională IDEALharvest™ îi face viața mai ușoară operatorului.

Folosind camera de vizualizare a calității boabelor și senzorii acustici unici din jurul combinei, un tablou de bord extrem de simplu poate fi afișat pe terminalul Tech Touch sau în cadrul aplicației SmartConnect™, care îi permite operatorului să aleagă o combinație de calitate, performanță și puritate a mostrelor de boabe pentru recolta sa.

Utilajul reglează apoi cu precizie, de unul singur, viteza rotoarelor, turația ventilatorului și deschiderea sitelor.

 

Activități în pantă

Combinele MF IDEAL sunt echipate cu sistemul unic de tăvi de boabe IDEALbalance™.

Fără părți mobile suplimentare, combinația celor două tăvi cu formă specială de sub rotor nu este afectată de pantele de până la 15%, astfel că mixul de boabe este plasat exact în poziția potrivită pentru ca planul înclinat, casa sitelor și ventilatorul să producă mostre de boabe curate cu un randament ridicat.

 

Gestionarea rezidurilor

Combina MF IDEAL facilitează încorporarea deoarece noul design al tocătorului permite ca materialul să fie împrăștiat mai uniform pe o suprafață mai largă, deoarece distribuirea materialului de la tocătorul ShortCut se poate potrivi cu lățimea totală a hederului sau chiar mai mult de 12 m utilizând caracteristica unică ActiveSpread, cu cerință de energie scăzută.

 

Cabină cu vizibilitate, ultra-silențioasă

O cabină ce combină spațiul, confortul, vizibilitatea, silențiozitatea, ușurința în folosire și conectivitatea pentru un mediu de lucru mai productiv.

Una din cele mai silențioase cabine de pe piață, are un nivel de zgomot de doar 74 dB și este livrată cu caracteristici premium pentru a asigura funcționarea confortabilă – inclusiv un scaun ventilat, comenzi ușor de utilizat și monitorizarea detaliată a performanței, un suport iPad, un suport de telefon și multe alte caracteristici utile.

 

Un mod nou de recoltare

IDEALdrive este unic - le oferă operatorilor un nivel fără precedent de control asupra utilajului precum și o vedere clară, superbă a hederului.

Un joystick pe cotiera din stânga comandă direcția, înlocuind volanul convențional, în timp ce joystick-ul multifuncțional din dreapta schimbă viteza și sensul de mers.

 

Modele disponibile

MODEL

PUTERE MAX. (CP)

CAPACITATEA BUNCĂRULUI (L)

VITEZĂ DE DESCĂRCARE (L/S)

LĂȚIME MAX. DE TĂIERE (M)

MOTOR

IDEAL 7

476

17.100

210

10.7

AGCO Power 9,8 l

IDEAL 8

538

17.100

210

12.2

MAN 12,4 l

IDEAL 9

647

17.100

210

12.2

MAN 15,2 l

Putere max CP    451    538    647
Nr. rotoare aparat treier    1 rotor (4,84 m)    2 rotoare (4,84 m)    2 rotoare (4,84 m)
Capacitate buncar de boabe    12.500 l*    12.500 l*    12.500 l*
Viteza de descarcare    140 litri/sec**    140 litri/sec**    140 litri/sec**
Lungimea casei sitelor    2.000 mm    2.000 mm    2.200 mm
Ecartament***    3,3 m    3,3 m    3,3 m
Sistem orizontalizare    Optional    Optional    Optional
*Optional 17.100 litri
**Optional 210 litri/sec
***Cu anvelope fata 800/70 R38 sau cu senile late de 660 mm

Interesat de acest utilaj?
Solicitare oferta
Trimite mesaj