In calitate de importator unic autorizat in S - E Romaniei al brandului Massey Ferguson dar si importator pentru brandurile Quivogne, Monosem, Junkkari, Mazzoti, Moro Aratri, Siloking, Top Con, Giant, Olimac si multe altele, compania noastra beneficiaza de sprijin total din partea producatorilor in activitatea de piese de schimb.

Depozitele acestora sunt special concepute pentru ca piesele sa fie livrate in intreaga lume in cel mai scurt timp posibil. Programele de scolarizare la care participa specialistii Sigma Romania pentru piese de schimb, si nu in ultimul rand, depozitele noastre de piese de la punctele de lucru din tara, reprezinta garantia pentru dvs. ca piesele sau accesoriile necesare vor fi identificate corecte, ca piesele originale vor respecta mereu aceleasi standarde inalte de calitate, si poate cel mai important aspect, ca piesele comandate vor fi livrate rapid, iar utilajele dvs. vor fi gata de lucru in cel mai scurt timp.

Când vine vorba de utilajul dvs. achizitionat de la noi, alegerea originala pentru service si pisese este singura alegere. Cu o gamă variata de produse și servicii de calitate disponibile in centrele noastre, nu aveți motive sa alegeti altceva decat originalul.

Sigma Romania are service-uri in judetele Constanta, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Olt, Bacau si Iasi, dar si ateliere mobile, prin care asigura intervenții rapide în orice locație.

Avantaje

Disponibilitate stoc piese de schimb

Garantia fiabilitatii si longevitatii

Consultanta de la specialisti

Solutii multiple de sourcing

Trimite mesaj