Service-ul - un factor cheie cand alegeti furnizorul de utilaje agricole!

Un echipament de calitate fara suport tehnic solid inseamna lipsa garantiei punerii in functiune corecte, intretinerii optime si a interventiilor facute conform indicatiilor producatorului.

Pentru ca dvs. sa fiti asigurat ca produsul achizitionat beneficiaza de cea mai buna intretinere si ca va avea o durata lunga de viata, Sigma Romania asigura activitatea de service prin tehnicieni instruiti cu programe de training dezvoltate de producatori si echipati cu cele mai noi instrumente de diagnoza si reparatii, ceea ce asigura calitatea interventiilor in garantie si postgarantie pentru toate utilajele din portofoliu.

Când vine vorba de utilajul dvs. achizitionat de la noi, alegerea originala pentru service si pisese este singura alegere. Cu o gamă variata de produse și servicii de calitate disponibile in centrele noastre, nu aveți motive sa alegeti altceva decat originalul.

Sigma Romania are service-uri in judetele Constanta, Ialomita, Calarasi, Teleorman, Olt, Bacau si Iasi, dar si ateliere mobile, prin care asigura intervenții rapide în orice locație.

Avantaje

Interventile planificate economisesc timp si bani

Piesele originale prelungesc durata de viata a utilajelor

Garantie pentru manopera si piese

Echipamente tehnice de utlima generatie

PERSONAL CALIFICAT

Trimite mesaj