Saracakis Group of Companies

Cu o prezență în fruntea ecosistemului de afaceri grecesc de aproape un secol, Saracakis Group of Companies este distribuitor exclusiv al unei game foarte largi din industria automobilă, cu renume mondial. Înființată în anul 1922 compania este în continuare condusă de familia fondatoare, iar în acest moment este prezentă în țara natală Grecia, dar și Cipru și Bulgaria, iar din anul 2021 și în România.

Compania este renumită pentru că acționează întotdeauna cu integritate și cu respect față de moștenirea grupului, pentru viziunile care devin realitate și pentru că militează pentru îmbunătățirea calității vieții clienților. Brandurile sunt reprezentate cu profesionalism, respectând în totalitate valorile și standardele partenerilor, totodată încearcă să depășească așteptările clienților oferindu-le confort, siguranță și o experiență excepțională în materie de calitate a serviciilor.

Cifre cheie din 2020:
- cifra de afaceri a vânzărilor Euro 140M;
- efectiv direct 340;
- amprentă de vânzare cu amănuntul > 350 de site-uri (deținute și terțe părți);
- mărci internaționale gestionate > 20 (Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu, Massey Ferguson și altele).

Sigma CVM Romania S.R.L este parte a grupului Saracakis Group of Companies din anul 2021.

Compania noastră are ca scop principal distribuirea către fermierii din Romania a celor mai performante și eficiente echipamente agricole, prin soluții flexibile de finanțare, cu un accent deosebit pe calitatea și disponibilitatea activităților de service și a pieselor de schimb.

Suntem importatori și distribuitori pentru o gamă largă de produse renumite la nivel internațional, precum tractoare, combine, prese de balotat, utilaje de manipulare a mărfurilor, încărcătoare telescopice, cultivatoare, semănători, pluguri, remorci, sisteme pentru agricultura de precizie și multe altele. Suntem importantori unici în sud estul României pentru brandul Massey Ferguson, dar și pentru Mazzotti, Sumo, Ziegler, Top Con, Junkkari, Siloking și multe altele. Utilajele și echipamentele din portofoliul Sigma România sunt recunoscute la nivel mondial pentru tehnologia de utlimă generație, pentru capacitatea de a crește productivitatea, pentru fiabilitate, dar și pentru costurile reduse de întreținere.

Operând întotdeauna cu integritate și respect pentru istoria grupului nostru, oferim promisiuni pe care avem grijă să le îndeplinim. Ne reprezentăm brandurile cu profesionalism și entuziasm, respectând în același timp valorile lor, bazate pe interese comune și ne desfășurăm activitățile într-o manieră considerabilă și responsabilă din punct de vedere social.

Trimite mesaj