Sigma CVM Romania S.R.L este parte a grupului Saracakis Group of Companies din anul 2021.

Compania noastra are ca scop principal distribuirea catre fermierii din Romania a celor mai performante si eficiente echipamente agricole, prin solutii flexibile de finantare, cu un accent deosebit pe calitatea si disponibilitatea activitatilor de service si a pieselor de schimb.

Suntem importatori si distribuitori pentru o gama larga de produse renumite la nivel mondial, precum tractoare, combine, prese de balotat, utilaje de manipulare a marfurilor, incarcatoare telescopice, cultivatoare, semanatori, pluguri, remorci tehnologice, sisteme pentru agricultura de precizie si multe altele.

Suntem importator unic pe intreg teritoriul României pentru brand-urile Massey Ferguson, Topcon, Tobroco Giant si Siloking, dar comercializam si produse de la Ziegler, Maschio Gaspardo, Sumo, Bredal Moro Aratri, Ma/ag si multe altele.

Toate utilajele si echipamentele din portofoliul Sigma România sunt recunoscute la nivel mondial pentru tehnologia de utlima generatie, pentru capacitatea de a creste productivitatea, pentru fiabilitate, dar si pentru costurile reduse de intretinere.

Ne reprezentam brandurile cu profesionalism si entuziasm, respectând in acelasi timp valorile partenerilor, urmarim interesele comune si ne desfasuram activitatea intr-o maniera responsabila din punct de vedere social.

Cu o prezenta in fruntea ecosistemului de afaceri grecesc, Saracakis Group of Companies este distribuitor unic al unei game largi de branduri din industria automobila. infiintata in anul 1922, compania este in continuare condusa de familia fondatoare desfasurându-si activitatea in tara natala – Grecia, dar si in alte tari precum Cipru si Bulgaria, iar din anul 2021 si in România.

Saracakis Group of Companies

Compania este renumita pentru ca actioneaza intotdeauna cu integritate si respect fata de mostenirea grupului, pentru ca transforma viziunile in realitate si pentru ca militeaza pentru o buna calitate a vietii clientilor. Transformându-si viziunile in realitate si stabilind ca prioritate imbunatatirea vietii de zi cu zi a clientilor sai, Saracakis Group of Companies se dedica furnizarii de produse inovatoare si prestarii de servicii revolutionare, punând in valoare comunitatile pe care le deserveste. Grupul se angajeaza sa creeze solutii bazate pe experienta personalizata, ramânând in acelasi timp pe deplin dedicat functionarii intr-un mod sustenabil.

Cifre cheie din 2021:
- Cifra de afaceri: 160 mil. EUR;
- angajati: 340;
- comert cu amanuntul: 350 locatii (proprii si inchiriate);
- branduri internationale reprezentate: 20 (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu si altele).

Trimite mesaj