Acolo unde este nevoie

Combinele de recoltat MF Beta au un design simplu și practic, îmbinând tehnologia cu o serie de dotări funcționale ușor de utilizat în câmp, acolo unde timpul este un factor esențial.

Un spațiu confortabil în cabină este determinant pentru a obține cele mai bune performanțe. Vizibilitatea excelentă și comenzile amplasate ergonomic măresc productivitatea.


Sistemul paralevel

Design-ul simplu paralevel permite adaptarea cu ușurință a unghiului de lucru în câmp. Atât MF 7360, cât și MF 7370 sunt disponibile în versiunea ParaLevel, un sistem brevetat care permite orizontalizarea combinei cu hederul pe pante de până la 20% (4WD).

Componentele combinei sunt, în general, concepute să funcționeze pe teren plat.

Acest sistem menține mai mult timp combina orizontală în pante, astfel că utilajul poate funcționa la o eficiență maximă un timp mai îndelungat, sporindu-vă astfel productivitatea. Sistemul 4WD ca dotare standard (2WD opțional) este parte a pachetului de echilibrare, oferind un control mai bun al direcției și o tracțiune mai mare în orice condiții, astfel că utilajul devine un mediu de lucru mai sigur pentru operator.

 

Spațiul meu de lucru

Elementele fundamentale ale unei cabine bine proiectate sunt: spațiul, confortul și vizibilitatea.

Cabina Skyline vi le oferă pe toate, asigurând un confort deplin al operatorului în orice moment.

Vizibilitatea este excelentă, operatorul având o vedere panoramică îndeosebi asupra hederului, miriștii, unității de descărcare și părții din spate a utilajului, grație oglinzilor retrovizoare mari reglabile electric sau camerei video vizibile pe terminalul TechTouch, ca dotare standard.

 

Câtă importanță acordați mototului combinei?

Vă asigurăm că motorul dvs. AGCO POWER a fost conceput în concordanță cu cele mai recente reglementări în materie de emisii, folosind tehnologia SCR de a treia generație, ceea ce înseamnă că dispune efectiv de unul dintre cele mai avansate designuri de pe piață.

Asigură o protecție sporită a mediului, iar costurile de operare vor fi printre cele mai scăzute din acest sector. Acești parametri sunt importanți pentru afacerea dumneavoastră.

 

Treierarea și separarea

Inima flexibilă a combinei. Echipate cu un bătător cilindric robust de înaltă inerție și un contrabătător de mare rezistență, aceste utilaje sunt concepute să facă față cu ușurință culturilor.

 

Buncărul de boabe

Buncărele de boabe au o capacitate ridicată (9.000 litri pentru versiunea standard și 8.600 litri pentru versiunea ParaLevel), iar debitul de descărcare de 105 l/sec este unul dintre cele mai mari din categoria sa.

 

Modele disponibile

MODEL

PUTERE MAX. (CP)*

CAPACITATEA BUNCĂRULUI (L)

VITEZĂ DE DESCĂRCARE (L/S)

LĂȚIME MAX. DE TĂIERE (M)

MOTOR

MF Beta 7360

306

9.000

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF Beta 7370

360

9.000

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 8,4 litri

MF Beta 7360 ParaLevel

306

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF Beta 7370 ParaLevel

360

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 8,4 litri

MF Beta 7360 PLi

306

9.000

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF Beta 7370 PLi

360

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 8,4 litri

* CU AMPLIFICAREA PUTERII | PLI = SISTEM PARALEVEL INTEGRALE (poate lucra in panta de pana la 30%)

 

BeneficiiUn design complet nou cu o nouă cabina Skyline și un nou interior

 


Motoare ultramoderne AGCO POWER cu tehnologie SCR de a doua generație

 


Sistemul unic și complet automat ParaLevel pentru terenuri deluroase compensează înclinările laterale cu până la 20%

 


În varianta PLi, suplimentar față de varianta PL se orizontalizează combinele atât pe direcție transversală cât și longitudinală

 


Sistemul de compensare pe transversală cu paralelogram la puntea față are și avantajul reducerii gabaritului în transport pe drumurile publice

 


Dispozitive electronice și elemente de comandă CAN bus, alături de un nou terminal tactil și comenzi complet revizuite

 


Reglare automată a utilajului pentru până la 15 tipuri de culturi și ajustare automată a cuplului la aparatul de treier

 


Acum MF7370 Beta poate fi echipată și cu șenile din cauciuc Atrak, late de 610mm pentru reducerea apăsării pe sol. Combina se înscrie în gabaritul max. de 3,5m lățime, și se poate deplasa cu max. 25km/h

Interesat de acest utilaj?
Solicitare oferta
Trimite mesaj