Flexibilitatea este esențială

 

Concepută să ofere fermierilor posibilitatea de a alege

Noua gamă de combine Massey Ferguson Activa S prezintă caracteristici menite să asigure performanța și caracterul practic. Operatorul beneficiază de un nou nivel sporit de confort pentru această clasă de combine, alături de posibilitatea de a face o alegere simplă între diversele opțiuni de specificații disponibile.

Fermierii care dețin exploatații agricole medii sau mari au adesea o combinație variată de culturi, iar fiecare utilaj trebuie să le ofere cea mai bună selecție de parametri pentru a obține randamentul necesar și mostre de boabe cât mai curate. Sondajele realizate arată că operatorii care lucrează pe astfel de utilaje au nevoie de soluții practice în acest sens și pun preț pe simplitate și confort.


Sistemul paralevel

Design-ul simplu paralel permite adaptarea cu ușurință a unghiului de lucru în câmp. Atât MF 7345, cât și MF 7347 sunt disponibile în versiunea ParaLevel, un sistem brevetat care permite orizontalizarea combinei cu hederul pe pante de până la 20% (4WD). Componentele combinei sunt, în general, concepute să funcționeze pe teren plat.

Acest sistem menține mai mult timp combina orizontală în pante, astfel că utilajul poate funcționa la o eficiență maximă un timp mai îndelungat, sporindu-vă astfel productivitatea.

Sistemul 4WD ca dotare standard (2WD opțional) este parte a pachetului de echilibrare, oferind un control mai bun al direcției și o tracțiune mai mare în orice condiții, astfel că utilajul devine un mediu de lucru mai sigur pentru operator.

 

Vă prezentăm cabina proline

Un spațiu confortabil în cabină este esențial pentru a obține cele mai bune performanțe atât din partea utilajului, cât și a operatorului. Vizibilitatea excelentă și comenzile amplasate ergonomic facilitează volumul de lucru și productivitatea.

Meniurile intuitive ale terminalului TechTouch 2 vă oferă imediat informații, iar sistemele de alertare activă vă protejează investiția.

 

Câtă importanță acordați motorului combinei?

Vă asigurăm că motorul dvs. AGCO POWER a fost conceput în concordanță cu cele mai recente reglementări în materie de emisii, folosind tehnologia SCR de a treia generație, ceea ce înseamnă că dispune efectiv de unul dintre cele mai avansate design-uri de pe piață.

Asigură o protecție sporită a mediului, iar costurile de operare vor fi printre cele mai scăzute din acest sector.

Aceștia sunt parametri importanți pentru afacerea dumneavoastră.

 

MCS (separator multiculturi)

MCS se distinge printr-o caracteristică unică, și anume faptul că operatorul poate trece contrabătătorul peste separatorul rotativ atunci când nu este nevoie de acesta.

Deplasarea contrabătătorului MCS se face prin acționare electrică, fără a fi necesare unelte. Astfel, se optimizează performanțele utilajului în condiții de recolte uscate, ceea ce permite reducerea solicitării sitelor vibratoare și îmbunătățește considerabil calitatea paielor.

 

Buncărul de boabe

Buncărele de boabe au o capacitate ridicată de 8 600 litri și un debit de descărcare rapid de până la 105 l/sec (cu MCS). Şnecul de descărcare poate fi folosit pentru cele mai înalte remorci în câmp sau pe drum.

Opțional, se pot monta un monitor de randament în recoltare și un senzor de umiditate – sistemul Ceres 8000i cu cititor de carduri SD integrat.

 

Modele disponibile

MODEL

PUTERE MAX. (CP)*

CAPACITATEA BUNCĂRULUI (L)

VITEZĂ DE DESCĂRCARE (L/S)

LĂȚIME MAX. DE TĂIERE (M)

MOTOR

MF Activa S 7345

260

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF Activa S 7345 MCS

260

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF Activa S 7345 MCS ParaLevel

260

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF Activa S 7347

306

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF Activa S 7347 MCS

306

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF Activa S 7347 MCS ParaLevel

306

8.600

105

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

*Toate datele MF Activa S 7347 includ suplimentul de putere de 30 CP.

 

BeneficiiMotoare ultramoderne AGCO POWER, fiabile, cu costuri reduse de operare, conforme cu cele mai recente reglementări în materie de emisii prin utilizarea tehnologiei SCR (Reductie Catalitică Selectivă) de a 3-a generație, pentru o productivitate deosebit de mare

 


O gamă largă de hedere de mare capacitate PowerFlow și FreeFlow, ambele cu funcționalități menite să sporească productivitatea

 


Sistem de treier convențional, în două variante constructive, prima cu bătător/contrabătător și ABC (postbătător activ), a doua având ca dotări suplimentare introduse în fluxul tehnologic: un Rulou de Uniformizare a Alimentării (PFR), înainte de treierat și un Separator Multiplu de Culturi (MCS) în completarea sistemului de treier, acesta cu activare ușoară la alegere în funcție de condițiile de lucru

 


Sistem de separare clasic cu scuturători, dar cu eficiență mărită, în primul rând prin creșterea suprafeței de separare, pereții verticali ai treptelor scuturătorilor suplimentând grilajele de trecere prin decupare de orificii, și în al doilea rând printr-o scuturare mai energică prin mărirea excentricității arborilor cotiți care acționează scuturătorii

 


Sistem de curățire cu site de înaltă performanță cu orificii variabile cu lamele speciale care permit obținerea de boabe curate la debite mărite

 


Buncăre de boabe cu capacitate mare (8600 l), cu șnecuri de descărcare cu debite de 85/105 litri/sec în remorci înalte, la staționare sau din mers

 


Cabină spațioasă și confortabilă cu un nou interior și comenzi de operare ergonomice

Interesat de acest utilaj?
Solicitare oferta
Trimite mesaj