Versatilitate inegalabilă

 

Un utilaj pe care vă puteți baza

Noua serie MF Activa oferă o gamă de combine de mare putere pentru fermierii care sunt interesați de performanță simplă și fiabilă cu cheltuieli mici de funcționare.  

Construite la cele mai înalte standarde, aceste utilaje versatile sunt gata să lucreze într-o gamă vastă de culturi și condiții, de la boabe mici la porumb, soia și orez.

Delicate cu boabele și paiele, acestea sunt alegerea perfectă pentru fermieri sau prestatori de servicii cu zone de recoltat cu dimensiuni de la mai mici la medii. Cu combinele din gama MF Activa, puteți fi sigur că faceți alegerea corectă.


Calitatea paielor

Calitatea paielor este păstrată prin sistemul de treierare delicată, iar brazda uniformă este perfectă pentru formarea baloților rotunzi, mici sau mari.

Degetele standard pentru brazde permit stabilirea lățimii rândului pentru a realiza brazde cu dimensiune ideală. Se pot monta cu ușurință înălțătoare pe căișori pentru condiții de umiditate.

Conservarea paielor în acest mod face ca cifrele legate de consumul de combustibil să fie și mai mici, reducând astfel costurile de recoltare.

 

Câtă importanță acordați motorului combinei?

Vă asigurăm că motorul dumneavoastră AGCO POWER a fost conceput în concordanță cu cele mai recente reglementări în materie de emisii, folosind tehnologia SCR de a treia generație, ceea ce înseamnă că dispune efectiv de unul dintre cele mai avansate design-uri de pe piață.

Asigură o protecție sporită a mediului, iar costurile de operare vor fi printre cele mai scăzute din acest sector. Acești parametri sunt importanți pentru afacerea dumneavoastră.

 

Performanță înaltă de separare

Căișorii lungi sunt prevăzuți cu patru trepte cu „pereți activi”.

Secțiunile verticale cu o înălțime de 21 cm ale treptelor căișorilor sunt prevăzute cu grilaje perforate.

Acestea sunt cele mai înalte disponibile dintre toate combinele convenționale. Treptele frontale ale căișorilor sunt special ranforsate pentru recoltarea porumbului.

 

Design de mare capacitate al sitelor

Tava de boabe, cu o acțiune opusă, agită materialul de la contrabătător, creând două straturi separate de boabe și pleavă care vor fi separate de ventilatorul volumetric puternic.

Sitele complet reglabile au un design special cu lamele, care asigură mostre de boabe extrem de curate, indiferent de cultură, iar îndepărtarea acestora pentru curățare se face foarte ușor, cu minimum de efort.

 

Calitatea treierării în inima combinei

Componentele de treierare au fost optimizate pentru a se potrivi cu toate tipurile de culturi.

Un cilindru robust cu lățimea de 600 mm pe 1.340 mm, cu opt bare riflate treieră delicat și pozitiv.

Acesta poate face față unei game largi de culturi, de la graminee până la culturile cu boabe mici și porumb.

 

Spațiul meu de lucru

Noua cabină Comfort Cab oferă un mediu ideal operatorului.

Comenzile ușor de utilizat și un nivel înalt de confort reduc oboseala în zilele cu multă muncă.

Din scaunul cu suspensie pneumatică al șoferului se vede superb hederul, miriștea și șnecul de descărcare și toate comenzile principale sunt amplasate confortabil pe noul reazem de braț montat la scaun.

 

Modele disponibile

MODEL

PUTERE MAX.* (CP)

CAPACITATEA BUNCĂRULUI (L)

VITEZĂ DE DESCĂRCARE (L/S)

LĂȚIME MAX. DE TĂIERE (M)

MOTOR

MF 7342

185

5.200

72

6.0

AGCO Power 4 cilindri, 4,9 litri

MF 7343

226

5.200 / 6.500*

72 / 85*

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

MF 7344

260

6.500

85

7.6

AGCO Power 6 cilindri, 7,4 litri

*MF 7343 Strandard cu capacitatea buncărului de boabe de 5.200 litri și viteză de descărcare de 72 litri/sec; disponibil opțional cu  capacitate a buncșrului de boabe de 6.500 litri și viteză de descărcare de 85 litri/sec.


BeneficiiCombină flexibilă și fiabilă, recunoscută pentru tratamentul delicat, atât al cerealelor, cât și al paielor

 

Motor cu 4 cilindri extrem de eficient ce reduce costurile de recoltare pentru proprietar

 


Cabină special proiectată oferă operatorilor un mediu liniștit, confortabil, cu comenzi poziționate ergonomic și vizibilitate panoramică

 


Cilindru robust de 600 mm pe 1340 mm lățime, cu opt bare de batere, treieră ușor și eficient o gamă variată de recolte, de la semințe mici de cereale  până la boabe de porumb

 


Contrabătătorul ABC, montat în spatele contrabătătorului principal, mărește capacitatea de separare. Acesta poate fi reglat în trei poziții pentru a atinge cea mai bună capacitate, crescând zona de separare cu 20%

Interesat de acest utilaj?
Solicitare oferta
Trimite mesaj