Massey Ferguson, o marca internationala a AGCO (NYSE:AGCO) anunta cu bucurie ca MF 8S 265 Dyna E-Power Exclusive este castigatorul premiului Tractorul anului 2021. Acest premiu renumit, acordat de un juriu din 26 de tari europene, a fost prezentat la o ceremonie speciala complet digitala Tractorul anului 2021, la 18 decembrie.

“Toata lumea de la Massey Ferguson ne bucuram nespus sa primim aceasta distinctie Tractorul anului 2021,” declara Thierry Lhotte, Vice Presedinte si Director General al Massey Ferguson, Europa si Orientul Mijlociu“. Cu seria MF 8S, definim o noua era, nu numai pentru Massey Ferguson, ci si pentru designul tractoarelor si, bineinteles, pentru clientii nostri.

“Acest premiu prestigios este o recunoastere a modului in care Massey Ferguson defineste o noua era in designul simplu si fiabil al tractorului. In acelasi timp furnizam o experienta imbunatatita utilizatorului si asiguram clientilor nostri beneficiile conectivitatii si tehnologiei agriculturii inteligente pentru un viitor sustenabil,“ a adaugat acesta.

Premiul Tractorul anului 2021 se adauga portofoliului de trofee MF 8S, deoarece lansarea digitala MF 8S a castigat pana si medalia de aur la categoria “Cea mai buna utilizare a tehnologiei digitale“ si medalia de argint la “Cel mai bun eveniment digital/ hibrid B2B“ la premiul pentru cel mai bun eveniment din Italia 2020 precum si medalia de aur la categoria “Eveniment digital“ si medalia de aur la “Cel mai bun eveniment digital/ hibrid B2B“ la premiul pentru cel mai bun eveniment international 2020, recunoscand strategia pentru prezentarile si evenimentele Massey Ferguson inceputa la EIMA 2018 care imbina capacitatile digitale cu prezenta fizica.

Tehnologie premiata

MF 8S.265 Dyna E-Power Exclusive se afla in fruntea seriei MF 8S, care include patru modele de la 205 CP la 265 CP, toate oferind 20 CP in plus cu Engine Power Management.

Complet noua, seria MF 8S introduce un design nou, inovativ in orice domeniu – motor, cabina, transmisii si propulsie precum si comenzi noi si conectivitate. Dotat la standard inalt, vine cu diferite pachete de specificatii, ce ofera o mare valoare pentru bani, asigurand ca proprietarii platesc doar pentru ceea ce au nevoie.

Ceea ce diferentiaza aceste tractoare este designul unic Protect-U, cu spatiul de 24cm ce separa motorul de cabina si o izoleaza de zgomot, caldura si vibratie.

Cabina de top in domeniu

Cabina de top, cu patru stalpi, este cea mai silentioasa de pe piata, la doar 68dB, cu un parbriz caracteristic inclinat ce asigura spatiu si vizibilitate marite. In interior asigura control optim prin utilizarea noii parghii de comanda Multipad si a rezematorului de brat, impreuna cu conectivitate pentru operatiuni agricole inteligente.

Un MF vDisplay digital nou, fixat de stalpul din dreapta, inlocuieste bordul si lasa doar volanul si parghia Power Control pentru a asigura vizibilitate exceptionala peste capota zvelta, cu talie ca de viespe.

Conectivitatea completa este asigurata cu telemetria MF Connect si terminalul Datatronic 5 dotat ca standard. Exista si optiunea de a folosi un terminal Fieldstar 5 pentru a gestiona MF Technologies Suite – inclusiv MF Guide, MF Section Control si MF Rate Control.

Transmisii noi foarte eficiente

Complet noua, tehnologia cu ambreiaj dublu Dyna E-Power combina confortul unui CVT cu eficienta unei cutii semiautomate de viteze powershift. Prin aceasta se reduce pierderea de putere cu 26% la viteze mai mari, economisind pana la 5% la combustibil.

Alternativ, noua cutie semiautomata powershift Dyna-7 este disponibila si pe gama MF 8S si ofera 28 de viteze inainte si inapoi. Cu aceeasi functionare usoara si fiabilitate a renumitei Dyna-6, furnizeaza o viteza suplimentara cu schimbare mai lina si este acum cu 15% mai eficienta.

Construit pe un ampatament de 3,5m si cu un ax spate nou, MF 8S livreaza cu 10% mai multa putere de tractiune. Cu PTO si partea hidraulica puternica noua, furnizeaza o performanta mai mare, opereaza mai eficient si economiseste din cheltuieli. Tractoarele din seria MF 8S pot fi dotate de asemenea cu pneuri spate cu diametrul pana la 2,05m (R42), inclusiv optiunea exclusiva a ultimului VF650/75 R42 Trelleborg TM1000 PT.

Alegere excelenta a specificatiei

Specificatia MF 8S Exclusive premiata este un pachet comprehensiv ce asigura operatorilor confort exceptional si usurinta in utilizare, precum si caracteristici autentice imbunatatite de performanta pentru cresterea productivitatii si a eficientei.

Acum sunt disponibile modelele Exclusive. Acestea vor fi insotite de versiunile Efficient la inceputul anului 2021, impreuna cu optiunea unei transmisii Dyna-VT CVT pentru toate modelele in decursul anului viitor.

Trimite mesaj