Massey Ferguson, brand internațional AGCO (NYSE: AGCO), a desemnat Sigma CVM Romania www.saracakis.ro – membră a Saracakis Group of Companies – distribuitor unic pentru gama sa completă de echipamente agricole pe întreg teritoriul României, continuând astfel colaborarea de succes a ambelor grupuri care a început în partea de sud – est, est si nord – est a României, la 09 august 2021.

Această franciză nouă face parte din strategia Massey Ferguson de a îmbunătăți experiența utilizatorilor finali și de a consolida puterea și calitatea rețelei globale de distribuție, având scopul de a impulsiona atât satisfacția clienților cât și cota de piață. La rândul său, această mișcare va permite utilizatorilor, distribuitorilor și companiei să fie mai profitabili.

Saracakis Group of Companies www.saracakis.gr este o componentă a peisajului de afaceri grecesc de peste un secol și deține statutul de distribuitor exclusiv pentru a gamă vastă de branduri internaționale din industria auto.

Înființat în anul 1922 și condus încă de familia fondatoare, Saracakis Group of Companies este o organizație activă, dedicată servirii și sprijinirii clienților: persoane fizice, companii private și de stat. Structura grupului cuprinde mai multe companii, fiecare entitate în parte fiind protejată si promovată. În prezent, Saracakis Group of Companies își desfășoară activitatea în țări precum Grecia, România, Bulgaria și Cipru.

Transformându-și viziunile în realitate și stabilind ca prioritate îmbunătățirea vieții de zi cu zi a clienților săi, Saracakis Group of Companies se dedică furnizării de produse inovatoare și prestării de servicii revoluționare, punând în valoare comunitățile pe care le deservește. Grupul se angajează să creeze soluții bazate pe experiența personalizată, rămânând în același timp pe deplin dedicat funcționării într-un mod sustenabil.

Cifre cheie pentru 2021

Cifra de afaceri: 160 mil. EUR, angajați: 340, comerț cu amănuntul: 350 locații (proprii și închiriate), branduri internaționale reprezentate: 20 (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu și altele).

Frederic Moreau - Brand Business Manager, Massey Ferguson Distributor Markets pentru Europa Centrală și de Vest. Consideră că Saracakis Group of Companies și-a construit o reputație solidă pe teritoriile sale, bazându-se pe calitatea serviciilor oferite, a parteneriatelor de încredere și a asistenței complete destinate clienților Massey Ferguson. „Această ultimă mișcare din România este parte a planului strategic pe 5 ani 'Growing Together' al MF, pentru a oferi clienților MF servicii de distribuție remarcabile. Această mișcare va impulsiona elanul operațiunilor Massey Ferguson în România și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa Saracakis.”

Sigma CVM Romania este responsanilă pentru vânzările și post-vânzările pentru întreaga linie de produse Massey Ferguson, tractoare, combine, prese de balotat, unelte pentru fân și furaje și echipamente de manipulare a materialelor, pe întreg teritoriul României. Operațiunea Massey Ferguson din România este condusă de dl Artemios Kotsiras, care este alături de Sarcakis Group of Companies din 2011. În cea mai recentă declarație a sa de după această extindere, menționează:

„Suntem încântați că după o perioadă atât de scurtă de când am început operațiunea în sud – est, est si nord – est-ul României am fost desemnați distribuitor unic pentru prestigioasa marcă Massey Ferguson, pe întreg teritoriul României,” a declarat dl Artemios Kotsiras – Director General, la Sigma Romania

„Sunt încântat în special că această extindere a afacerii coincide cu aniversarea de 100 de ani a Saracakis Group of Companies și foarte curând vom fi reprezentați în două noi orașe din România, Cluj și Timișoara. Scopul nostru este să folosim fiabilitatea pe care o au produsele MF pentru a acoperi o arie cât mai vastă a necesităților fermierilor și să le oferim servicii de calitate, promptitudine, suport tehnic solid și consultață specializată, dar și să fim lideri de piață. Aștept cu interes oportunitățile care vor apărea pentru toate părțile implicate”, a declarat Artemios.

Principalul obiectiv este acela de a oferi fermierilor produse simple și de încredere, la cel mai bun raport calitate-preț. Produsele trebuie să îndeplinească cerințele exigente ale clienților, în scopul de a atinge indici remarcabili de performață, o bună rentabilitate a investiției și valori solide de revânzare.

Massey Ferguson a anunțat de asemenea un set de servicii de asistență pentru clienți menite să faciliteze achiziționarea și întreținerea echipamentelor agricole MF. Cunoscut ca 'MF Services,' acest pachet de servicii include finanțare și garanții extinse, împreună cu service, tehnologii pentru agricultura de precizie și piese originale MF.

Trimite mesaj