Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bucuresti, Romania, Februarie 2, 2023

Sigma CVM România www.saracakis.ro – membră a grupului de companii Saracakis, este bucuroasă să anunțe că a fost numită distribuitor național pentru produsele Irriland în România. Acest parteneriat va permite Sigma CVM România să ofere fermierilor din România soluții inovatoare pentru irigații, în special în perioadele frecvente de secetă.

Irriland este un producător italian cu distribuție la nivel mondial a produselor sale și cu mai mult de 30 de ani de prezență pe piață. Portofoliul său de produse include tamburi de irigație cu furtun rigid, motopompe și rampe de irigare. Ceea ce oferă pieței Irriland este rezultatul muncii fără compromis și pasiunii unei companii care a avut întotdeauna ca scop perfecționarea, pentru a crea o gamă de produse unice în lume în termeni de siguranță, calitate și fiabilitate totală.

"Această colaborare cu Irriland sporește valoarea portofoliului nostru și ne va permite să venim cu soluții în întâmpinarea nevoilor clienților noștri", a spus Artemios Kotsiras, Director General al Sigma CVM România. "Suntem încântați să oferim fermierilor din România cea mai recentă tehnologie în irigare și să-i ajutăm să-și crească productivitatea și eficiența".

"Suntem siguri că produsele noastre vor fi bine primite în România și abia așteptăm să lucrăm cu Sigma CVM România pentru a ajuta fermierii din România să depășească provocările secetei", a spus Diego Maione, Export Manager al Irriland.

Petre Gherghe, Manager de Vânzări Soluții Agricole menționează "Această colaborare este un alt pas al SIGMA CVM România pe drumul său de a fi alegerea imediată a fermierilor români pentru orice tip de soluții agricole de care au nevoie".

Sigma CVM România este un furnizor de top de soluții agricole angajat să ajute fermierii să-și crească productivitatea și eficiența prin intermediul produselor și serviciilor inovatoare pe care le oferă pe piața din România.

De la stabilirea sediului său în București, Sigma CVM România - unicul importator Massey Ferguson, Siloking, Giant, Topcon din țară - are 145 de angajați în 11 locații și a atins un volum de afaceri de 45 de milioane de euro în 2022, după doar un an și jumătate de prezență pe piață.

Grupul de companii Saracakis (www.saracakis.gr) face parte din peisajul de afaceri din Grecia de peste un secol și deține statutul de distribuitor exclusiv pentru o gamă largă de mărci internaționale în industria auto.

Înființat în 1922 și încă condus de familia fondatoare, Grupul de Companii Saracakis este o organizație activă dedicată servirii și sprijinirii clienților săi: persoane fizice, companii private și de stat. Structura grupului include mai multe companii, fiecare entitate fiind protejată și promovată. În prezent, Grupul de Companii Saracakis operează în țări precum Grecia, România, Bulgaria și Cipru.

Transformând viziunea sa în realitate și prioritizând îmbunătățirea vieții cotidiene a clienților săi, Grupul de Companii Saracakis este dedicat furnizării de produse inovatoare și servicii revoluționare, apreciind comunitățile pe care le servește. Grupul se angajează să creeze soluții bazate pe experiența personalizată, în același timp rămânând dedicat în totalitate operării durabile.

Cifre cheie pentru 2022: cifra de afaceri: 230 milioane EUR, angajați: 550, retail: 350 de locații (proprii și închiriate).

Branduri internaționale reprezentate: 20 (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu și altele).

Irriland este o companie dinamică fondată în 1993, specializată în proiectarea, dezvoltarea, fabricarea și asistența pentru irigații automate, boom-uri, pivot și separatoare. Toți membrii personalului sunt calificați și instruiți de către persoane cu experiență considerabilă, care au lucrat cu companii de top din sectorul irigațiilor. Irriland este un nume cunoscut pe piața internă și internațională datorită unei game largi de produse moderne și fiabile pe care le oferă. Designul, colaborarea și cercetarea pentru a găsi cele mai bune soluții pentru nevoile clienților și o echipă profesionistă sunt elemente cheie ale succesului Irriland - www.irriland.it

Trimite mesaj