Sigma CVM Romania își asumă franciza pentru linia completă de utilaje agricole Massey Ferguson

Massey Ferguson - brand internațional AGCO (NYSE: AGCO) a numit Sigma CVM România, membră al Grupului Saracakis, distribuitor unic pentru gama sa completă de echipamente agricole din estul României.

Această nouă franciză face parte din strategia de sporire a experienței utilizatorului final al mărcii și de a consolida puterea și calitatea rețelei globale de distribuție. Cu scopul de a îmbunătății atât satisfacția clienților, cât și cota de piață, această mișcare va permite, la rândul său atât utilizatorilor, cât și reprezentanților și companiei să fie mai profitabili.

Grupul Saracakis este o componentă a peisajului comercial grecesc de aproape un secol și are statut de distribuitor exclusiv pentru o gamă largă de mărci globale din industria automotivelor. 

Înființată în anul 1922 este în continuare condusă de familia fondatoare Saracakis și se dorește a fi o organizație activă, angajată să deservească și să sprijine toate tipurile de clienții: privați, corporate și de stat. Structura grupului implică atât persoane de afaceri, cât și entități legale, pentru a proteja și promova interesele fiecărei mărci individuale. În prezent, Saracakis are amprente fizice în țări precum Grecia, România, Bulgaria și Cipru.

De-a lungul timpului viziunile companiei au fost transformate în realitate, acordând prioritate îmbunătățirii celității vieții clienților. Grupul de companii Saracakis se angajează să ofere produse inovatoare și servicii de pionierat, adăugând valoare comunităților pe care le deservește. Angajamentul grupului este de a crea soluții bazate pe experiență personalizată, rămânând în același timp total angajat să funcționeze într-un mod durabil.

Cifra de afaceri a vânzărilor: 140 de milioane de euro, angajați: 340, rețea de vânzare cu amănuntul (deținută și terță parte) 350 de locații, mărci internaționale reprezentate: 20 (inclusiv Massey Ferguson, Volvo, Honda, Mitsubishi, Komatsu și altele).

Frederic Moreau - Brand Business Manager Massey Ferguson, pentru Europa Centrală și de Vest este de părere că Saracakis și-a construit o reputație puternică pe teritoriile sale, bazându-se pe excelența serviciilor oferite clienților, pe parteneriatele de încredere și pentru asistența completă oferită clienților Massey Ferguson.

„Compania și-a construit o reputație foarte bună, bazată în special pe excelența serviciilor și pe parteneriatele de încredere, dar și pe asistența oferită clienților Massey Ferguson”. „Această ultimă mișcare în estul României este parte a planului strategic de 5 ani pentru creșterea MF „Growing Together”, pentru a oferi clienților MF un serviciu remarcabil din partea dealerilor. Numirea va spori impulsul operațiunilor Massey Ferguson în estul României și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu echipa Saracakis”.

Sigma CVM România va fi responsabilă pentru vânzările și post-vânzările pentru întreaga gamă de produse Massey Ferguson - tractoare, combine, prese de balotat, unelte pentru fân și furaje și echipamente pentru manipularea materialelor. Operațiunea Massey Ferguson va fi condusă de domnul Artemios Kotsiras, care lucrează cu Saracakis Group din 2011, în ultimii patru ani, conducând divizia de vânzări de piese.

„Suntem încântați că am fost desemnați ca distribuitori pentru prestigiosul brand Massey Ferguson, care este deja cunoscut și respectat în România”, spune Artemios - Director General, SIGMA CVM, România.

„Sunt extrem de încântat de extinderea afacerii Grupului Saracakis prin Massey Ferguson, care este unul dintre liderii pieței agricole”, continuă el.

„Produsele MF au o imagine extraordinară în piață și pot acoperi o gamă largă de nevoi ale fermierilor români. Împreună și cu experiența Grupului de Companii Sarcakis de aproape 100 de ani în inovații și expertiza operațională, ne dorim să ajungem prima alegere pentru fermierii români, oferind o experiență unică atât în produse, cât și în servicii.

„Aștept cu nerăbdare să lucrez cu angajații noștri, cu fermierii români și cu partenerii, pentru a ne dezvolta împreună și pentru a conduce compania la cel mai înalt nivel”, spune Artemios.

Trimite mesaj