AGCO - Massey Ferguson din Beauvais, Franța primește  Certificarea ISO 14001

 Massey Ferguson, marcă internațională a AGCO  (NYSE:AGCO),  anunță obținerea  Certificării ISO 14001 pentru Sistemul său de Management de Mediu (EMS)  în cadrul structurii sale din Beauvais, Franța , centrul său global de excelență pentru proiectarea și fabricarea tractoarelor MF.

ISO 14001 este un standard agreat la nivel internațional care oferă companiilor un cadru pentru a le ajuta să  identifice, monitorizeze și controleze performanța lor de mediu printr-un consum eficient de resurse, prin reducerea la minim a deșeurilor și prin reducerea impactului, pe baza propriilor priorități și obiective.

Acordată la finele lunii ianuarie 2024 de către Apave, certificarea EMS a Campusului  Massey Ferguson din Beauvais, Franța de către cele mai recunoscute standarde la nivel global demonstrează angajamentele AGCO de a reduce amprenta de mediu a operațiunilor și serviciilor sale, precum și de a adopta  măsuri concrete pentru a combate schimbările climatice.

Ne-am angajat să stabilim reduceri ample de emisii la nivelul operațiunilor pe termen scurt. Obținerea certificării ISO 14001 contribuie la promovarea practicilor sustenabile în toate domeniile amprentei noastre, inclusiv apă, deșeuri, energie și emisii” a declarat Thierry Lhotte, Vice-Președinte și Director General al MF pentru Europa și Orientul  Mijlociu. „Prin dezvoltarea unui Sistem de Management de Mediu formal certificat ISO 14001, Dealerii, Distribuitorii și Clienții noștri finali   pot avea siguranța faptului că respectăm cele mai bune practici prin care gestionăm și reducem la minim impactul nostru  asupra mediului, și că oferim clienților soluții pentru a le sprijini tranziția către practici mai durabile. Aceasta este o realizare importantă și reprezintă rezultatul direct al angajamentului și al muncii  asidue depuse de echipele noastre.

În ultimii ani, Responsabilitatea Socială Corporativă a reprezentat o parte integrantă a strategiei AGCO.

Încă din 2023, marca Massey Ferguson s-a angajat să funcționeze ca o afacere responsabilă și  a definit 4 piloni de sustenabilitate cu obiective ambițioase pentru a-și ghida toate practicile și dezvoltarea afacerii. „Cei 4 piloni de creștere durabilă includ soluții durabile pentru fermieri, operațiuni durabile, potențialul și implicarea persoanelor și crearea de valoare în ecosistemul nostru local.”, a adăugat Thierry Lhotte.

Gestionarea mediului a reprezentat un angajament de lungă durată în cadrul misiunii mărcii noastre. Dorim să mulțumim echipei care a supravegheat procesul de certificare pe parcursul ultimelor luni. Sunt mândru de echipele noastre din Beauvais și de semnalul pozitiv pe care această certificare îl transmite după momentele fără precedent prin care am trecut.”

Nu în ultimul rând, certificarea ISO 14001 susține obiectivele noastre ambițioase de reducere a  amprentei de mediu și se alătură Certificării ISO 9001 acordată în iulie 2015, demonstrând stabilirea celei mai bune organizări posibile și sustenabile pentru a îndeplini cerințele  în beneficiul clienților noștri, cu un sistem de management al calității.”, a conchis Thierry Lhotte.

Despre AGCO:

AGCO (NYSE:AGCO) este lider global în proiectarea, fabricarea și distribuția de mașini  agricole și de tehnologie agricolă de precizie. AGCO oferă clienților săi valoare prin intermediul


portofoliului său diferențiat de mărci principale precum Fendt®, GSI®, Massey Ferguson®, Precision Planting® și Valtra®. Datorită soluțiilor agricole inteligente Fuse®, linia completă de echipamente și servicii AGCO ajută fermierii  să hrănească lumea în mod durabil. Înființată în anul 1990 și având sediul central în Duluth, Georgia, SUA, AGCO a înregistrat în anul 2023 vânzări nete de aproximativ 14.4 miliarde $. Pentru mai multe informații accesați www.AGCOcorp.com. Pentru  știri, informații și evenimente referitoare la companie, urmăriți-ne pe Twitter: @AGCOCorp. Pentru știri financiare pe  Twitter, urmăriți hashtag-ul #AGCOIR.

Trimite mesaj